Euforia Wellness Center

Euforia Wellness Center


ο Euforia Wellness Center είναι ένα εξειδικευμένο Κέντρο Συμπληρωματικής Θεραπευτικής και Μαιευτικής Συμβουλευτικής.
Λειτουργώντας σε δύο κατευθύνσεις το κέντρο μας έχει σκοπό να προσφέρει σε πρώτο άξονα μια συμπληρωματική μέθοδο θεραπείας σε διάφορα προβλήματα υγείας αλλά και μια μέθοδο χαλάρωσης από την καθημερινότητα και το στρες. Στο κέντρο μας συνδυάζουμε την αρχαία σοφία και τη δύναμη της φύσης μαζί με την σύγχρονη επιστημονική έρευνα και τεκμηρίωση.
Προσφέρονται υπηρεσίες
• θεραπευτικού και χαλαρωτικού μασάζ με αιθέρια έλαια. Η κάθε θεραπεία είναι εξατομικευμένη και δίνεται μετά από προσεκτική λήψη του ιατρικού σας ιστορικού
• θεραπείες σώματος όπως αποτοξίνωση, ενυδάτωση, καταπολέμηση κυτταρίτιδας
• θεραπείες προσώπου με φυσικά προϊόντα και αιθέρια έλαια
• Ενεργειακή θεραπεία Ρέικι
Κοντά μας θα βρείτε και τα προϊόντα της γνωστής ελληνικής εταιρίας Vitamelia που περιλαμβάνουν συμπληρώματα διατροφής, προϊόντα φροντίδας προσώπου και σώματος καθώς και οικολογικά καθαριστικά.

Euforia Maternity

Προσφέρονται μαθήματα προετοιμασίας τοκετού τα οποία είναι μια σειρά προσωπικών ή ομαδικών συνεδριών που έχουν σκοπό να προετοιμάσουν το ζευγάρι για την εγκυμοσύνη , τον τοκετό, τον θηλασμό, την περίοδο της λοχείας καθώς και τη φροντίδα του βρέφους.
Μασάζ εγκύου
Το μασάζ στην εγκυμοσύνη έχει σκοπό να ανακουφίσει την μέλλουσα μαμά από σωματικές ενοχλήσεις όπως τους πονεμένους μύες, την κατακράτηση υγρών, τους πονοκεφάλους κ.α και προωθεί την ηρεμία, τον ύπνο και την καλύτερη έκβαση τοκετού. Περά από αυτό όμως προσφέρει ένα ιδανικό περιβάλλον γαλήνης και θετικότητας για να αναπτυχθεί το έμβρυο. Η θεραπεία προσφέρεται από μαία-πιστοποιημένη θεραπεύτρια για μασάζ εγκύου .

Μαθήματα βρεφικού μασάζ

μέσα σε 5 εβδομαδιαίες συναντήσεις των 90 λεπτών θα διδαχθείτε την τέχνη του βρεφικού μασάζ, θα συζητήσετε θέματα σχετικά με την ψυχοσωματική ανάπτυξη του βρέφους που σας απασχολούν, θα γνωρίσετε τεχνικές αντιμετώπισης των κολικών και άλλων προβλημάτων της βρεφικής ηλικίας, θα έρθετε σε επαφή με άλλους γονείς και άλλα πολλά υπό την καθοδήγηση πιστοποιημένης εκπαιδεύτριας βρεφικού μασάζ ( CIMI) / μαίας (RM).

Euforia Wellness Center
Γεωργίου Καρύου 3, διαμέρισμα 104
2014 Δασούπολη ,Στρόβολος
Τηλέφωνο : 70087005
www.euforiawellnesscenter.com

Website